102 me 10, A jax-i frikëson Europën dhe ëndërron Champions League

Ajax-i dominon në Holandë dhe frikëson Europën pak ditë para kthimit të ndeshjeve të Champions League. Shifrat e djemve të tmerrshëm të Erik ten Hag janë me të vërtetë mbresëlënës.

Në këtë sezon, shigjetarët kanë shënuar 102 gola mes Eredivisie, Kupës së Holandës dhe Champions League, dhe kanë pësuar vetëm 10 gola.

Nëse statistika e golave të shënuar nuk befason shumë, për atë të golave të pësuar është e kundërta; vetëm 10 gola, 5 kanë ardhur në Champions dhe po aq në 21 ndeshje e luajtura deri tani në kampionat.

Një mesatare e jashtëzakonshme prej 0.24, më pas se një, golash për çdo 4 ndeshje.

Leave A Comment