• Home
  • Month: January 2021

Lajm i madh! Basketbolli shqiptar del nga izolimi pas gati 1 viti, lejohen ndeshjet

Lajm i madh për basektbollin shqiptar. Pas gati një viti karantinë, ndërprerjeje të aktiviteteve kombëtare dhe të çdo lloji tjetër, i hapet drita jeshile për të rifilluar. Kërkesës së radhës së federatës së këtij sporti në vendin tonë i është përgjigjur pozitivish Komiteti i Ekspertëve të Pandemisë, përmes kryetares dhe…