• Home
  • Champions League
  • 45 milionë euro, vjen lajmi i mirë për Milan-in pas eliminimit nga Champions-i

45 milionë euro, vjen lajmi i mirë për Milan-in pas eliminimit nga Champions-i

Është mbyllur të martën në mbrëmje aventura e Milan-it në Champions League 2021/22.

Sipas Calcio e Finanza, në arkat e kuqezinjve do të përfundojnë 45 milionë euro të ndarë në këtë mënyrë:

15,64 milionë për bonusin e pjesëmarrjes, 17.1 milionë për renditjen historike/dhjetëvjeçare, 6 milionë për kuotën e market pool dhe 3.73 milionë për bonusin e rezultateve.

këtyre të ardhurave i duhet shtuar edhe pjesa e dytë e market pool që do të llogaritet në bazë të rezultateve të italianeve të tjera në kompeticion, por do të jenë të paktën 2.7 milionë euro.

Leave A Comment