• Home
  • La Liga
  • 6.727 euro për kafe, shpenzimi i çmendur i Sergi Roberto-s

6.727 euro për kafe, shpenzimi i çmendur i Sergi Roberto-s

Sergi Roberto ka festuar ditëlindjen e tij tëë 30-të këtë të hënë. Në një nga videot e postuara nga gruaja e tij, Coral Simanovich, në Instagram, lojtari i Barrcelona-s shfaqet duke përgatitur kafenë.

Një ditë si të tjerat po të mos ishte për faktin e makinës së kushtueshme të kafesë. Bëhet fjalë për një Linea Mini, një dizajn ekskluziv nga firma italiane La Marzocco.

Një xhevahir i vërtetë me kosto 4.773 euro, një shumë që e bën një  ëndërr të ndaluar për pjesën më të madhe të njerëzve. Jo për Sergi Roberto-n.

Në fakt, ylli i katalansve ka shpenzuar 1.954 euro të tjera për aksesorin Sëift Mini, që bën të mundur bluarjen dhe dozimin e kafes.

Kështu, Sergi Roberto dhe Coral Simanovich kanë shpenzuar 6.727 euro në total në mënyrë që t’i përgatisin vetes disa kafe që shumë pak veta mund ta përgatisin.

Leave A Comment