Bayern ndryshon, vendos të kopjojë kushërinjtë

Sipas Footy Headlines, Bayern Munich duket se po mendon për një uniformë të re me ngjyrë të bardhë dhe nuanca me ngjyrë të artë.

Një fanellë e prezantuar më parë edhe nga kushërinjtë e Munich 1860.

Për Lewandowski-n me shokë do të bëhej fjalë për një uniformë të dytë të papërdorur më parë.

Leave A Comment