• Home
  • Moto GP
  • Gara e fundit e Doktorit, Fenomeni: Kemi diçka të përbashkët

Gara e fundit e Doktorit, Fenomeni: Kemi diçka të përbashkët

Valentino Rossi ka zhvilluar garën e fundit të karrierës në Spanjës.

Për Çmimin e Madh të fundit të Doktorit ka qenë i pranishëm edhe Fenomeni Ronaldo.

“Unë dhe Valentino kemi të përbashkët pasionin për Inter-in, jemi njohur në 1999-ën. Jam këtu për të”, ka thënë legjenda braziliane për Sky.

 

 

Leave A Comment