• Home
  • Nations League
  • Jo vetëm i aftë, por edhe me fat. Lukaku ndëshkon Danimarkën me forcë (Video)

Jo vetëm i aftë, por edhe me fat. Lukaku ndëshkon Danimarkën me forcë (Video)

Belgjika është kthyer në avantazh kundër Danimarkës.

Vendasit kanë gjetur golin në minutën e 57-të të pjesës së dytë.

Autori ka qenë Lukaku, i cili ka shmangur pa probleme ndërhyrjen e kundërshtarit dhe ka shënuar edhe me ndihmën e fatit pas trajektores së çuditshme të marrë nga topi.

Leave A Comment