• Home
  • Bundesliga
  • Manual si shënohet edhe pa shkëlqyer: Thomas Muller (VIDEO)

Manual si shënohet edhe pa shkëlqyer: Thomas Muller (VIDEO)

Bayern Munich po fiton 0-2 në pjesën e parë në Berlin ndaj Hertha dhe pas golit të parë të Tolisso, ka ardhur edhe ai i qetësisë nga i zakonshmi Muller.

Veterani i Bayern mjafton që ka futur këmbën dhe ka bërë devijimin e duhur që ka sjellë golin. Kurrë i bukur për t’u bërë, por super efikas…

Leave A Comment