Marantas: Morëm një pikë të mirë sot

Jorgos Marantas, trajneri i Luftëtarit, ka vlerësuar pikën e marrë kundër Vllaznisë në Shkodër. Këto kanë qenë deklaratat e bëra nga ai në fund të ndeshjes për “Gol pas Goli”.

“Pika që morëm sot është shumë e mirë për ne. Na jep besim për ndeshjet e ardhshme. Kemi një ekip të ri dhe kjo pikë në një ndeshje kaq të vështirë është shumë e mirë për ne”, ka thënë Marantas.

“Luftëtari, pikarritje për mua? Unë ndihmoj Luftëtarin dhe Luftëtari më ndihmon mua. Shpresoj që gjërat të shkojnë mirë deri në fund”, ka thënë Marantas.

Leave A Comment