• Home
  • Formula 1
  • Mercedes do të bëjë kurban drejtorin e garave, i kërkon largimin nga F1

Mercedes do të bëjë kurban drejtorin e garave, i kërkon largimin nga F1

Drejtuesve të Mercedes ende nuk u ka ikur inati për ngjarjet e një jave më parë, ku Max Verstappen u shpall kampion bote në Formula 1, pas parakalimit që i bëri Lewis Hamilton në xhiron e fundit të garës së Abu Dhabi. Parakalim që ndodhi pas vendimeve të marra nga komisarët e garës, të cilat u kundërshruan nga Mercedes.

Toto Wolff, i ka kërkuar presidentit të ri të FIA-s, Mohammed Ben Sulayem, që të largojë Michael Masi nga detyra e drejtorit të garave të Formula 1 nga viti i ardhshëm. Mercedes e konsideron Masi fajtor për atë që ndodhi në Abu Dhabi dhe për disa vendime të dyshimta të marrë në garat e fundit.

Leave A Comment