Nations League: Holanda përmbys Poloninë, por nuk mjafton (Video)

Italia ka fituar në Bosnje dhe ka patur luksin të mos shikojë se çfarë ka ndodhur në Chorzow.

Nuk i ka mjaftuar në fund Holandës suksesi me përmbysje i marrë kundër Polonisë, që ka kaluar në avantazh pas 6 minutash me një gol të bukur të Jozwiak.

“Oranje” kanë përmbysur gjithçka në 15 minutat e fundit me një penallti të Depay-t dhe Wijnaldum, duke e mbyllur grupin në vendin e dytë me 11 pikë, një më pak se “Axurrët”.

Leave A Comment