• Home
  • Moto GP
  • “Nuk rikthehem më të garoj ashtu sikurse bëri Schumacher”

“Nuk rikthehem më të garoj ashtu sikurse bëri Schumacher”

Lamtumira dhe rikthime. Në sport ndodhin shpesh që dikush të largohet nga aktiviteti dhe më pas të rikthehet. Kjo gjë ka ndodhur me shumë kampionë, por Valentino Rossi, ikona e MotoGP dhe motoçiklizmit, shprehet se nuk do të rikthehet më në pistë.

Nuk do të rikthehem më në pistë për të garuar ashtu sikurse bëri Michael Schumacher. Nuk mendoj se kjo gjë do të ndodhë sërish, pasi kam garuar që fëmijë deri sa kisha dëshirë ta bëja këtë gjë”, u shpreh nga Amerika, Valentino Rossi, pas garës së Austin.

Leave A Comment