• Home
  • La Liga
  • STADIUMI NË KËMBË | Dani Alves realizon gol dhe gati shpërthen në lot (VIDEO)

STADIUMI NË KËMBË | Dani Alves realizon gol dhe gati shpërthen në lot (VIDEO)

Futbolli i sotëm është një industri e tmerrshme e cila nuk llogarit më dashurinë dhe lidhjen e pasionit por thjesht aspektin ekononomik…

E megjithatë, ka histori dashurie që janë më të forta se ccdo gjë tjetër dhe që shërbejnë si një shembull për të besuar ende në vlera.

Mes tyre, lidhja e fortë mes Dani Alves dhe Barcelona-s së tij. Braziliani braktisi vendlindjen e tij dhe u nis drejt Katalonjës me një mision: të rikthente principet dhe vlerat e një klubi që po mbytej…

Edhe pse gati pranë tërheqjes dhe tashmë 38 vjecc, edhe pse u la jashtë listës së UEFA-s, ai sot ka shënuar një gol që ka kuptimin e plotë të fjalës “DASHURI”…

Me lot në sy, përpara publikut të Camp Nou, në këmbë për të, ka festuar ashtu si në kohët e arta, në një pasdite ku më në fund po shohim Barcelona-n e kohëve të bukura…

 

Leave A Comment