Video: KULUSEVSKIIII! Suedia në avantazh nga magjia e juventinit

Suedia ka kaluar në avantazh në ndeshjen kundër Kroacisë. Kulusevski mori një top shumë të mirë në zonë dhe dërgoi topin në rrjetë nga një veprim  shumë i mirë në zonë. Rezultati shkoi në 1-0 në minutën e 36′.

Leave A Comment